Crap de Dunare,pane cu mamaliguta si mujdei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 medalioane de crap.
  • ulei de palmier, pentru prajit.
  • 4 sau 5 catei de usturoi pentru mujdei.
  • 300 gr malai grisat.
  • 200 gr faina.
  • 2 oua.
  • sare,piper proaspat macinat.

Mod de preparare

Se spala pestele,se da prin faina si apoi prin ou si iar prin faina.Se pune la prajit in ulei incins de palmier.Pestele trebuie intors,cel putin de 3 sau 4 ori ca sa nu se arda si il prajim 5 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta parte,ca se se intrepatrunda bine.Separat se face o mamaliguta,la care adaugam si 2 linguri de ulei(sau o bucatica de unt),ca sa nu se prinda mamaliguta,de vas.La acest fel de mancare merge si un pahar de vin alb.Pofta buna. !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise