Crap pe varza la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 1 varza acra
  • jumatate ceasca de ulei
  • 3-4 rosii sau 1 lingura bulion
  • 1 ardei gras
  • boabe de piper
  • sare.

Mod de preparare

Varza se desareaza daca este cazul, se taie fideluta si se caleste pe jumatate in uleiul incins.

Se curata crapul, se portioneza si se sareaza.

Se pune varza intr-o tava, deasupra se pun bucatile de peste,piperul, ardeiul maruntit si rosiile taiate felii sau bulion.

Se da la cuptor si se stopeste cu zeama din tava din cand in cand, pana este patruns pestele si se rumeneste putin.

Se serveste cald cu mamaliguta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise