Crap prajit, cu sos de usturoi

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 crap - 1-1,5 kg
  • 200 ml ulei
  • 5-6 linguri faina alba
  • 2-3 linguri boia
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 g de smantana
  • 1 lingurita de bulion

Mod de preparare

Crapul se împarte în porţii si se sărează. Bucatile de crap se stropesc cu zeama de lamiae ca sa ia din mirosul specific. Apoi se trec prin făină amestecată cu boia dulce.

Apoi se prăjesc în ulei şi se rumenesc frumos pe ambele părţi.

Se pisează bine 3-4 caţei de usturoi, care se omogenizează prin frecare cu 50 g de smantana si o lingurita de bullion de casa.

Se toarna sosul peste peştele prajit si se serveste cald cu cartofi prajiti sau cu mamaliguta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise