CREIER IN ALUAT

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 creier
  • 1 ou
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura unt
  • 1/2 pahar cu lapte
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca galbenusul cu faina, untul, sare dupa gust si se adauga treptat laptele iar la sfarsit se pune si albusul batut spuma rezultand un aluat de consistenta unei creme.

Creierul dezghetat se taie bucatele cu lingura si se trece prin faina si prin aluat si apoi se prajeste in ulei incins.

Este foarte bun atat cald cat si rece!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise