Creier macelaresc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 - 600g creier de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1/2 legatura de marar
  • 4 oua
  • 3 linguri de ulei pentru prajit
  • Sare piper dupa gust

Mod de preparare

Se pune creierul in apa rece cel putin 1h dupa care se curata de pieliti si vinisoare. Mare atentie la eventualele bucati de os. Apoi creierul se opareste in apa cu sare. Se curata ceapa si ardeiul si se taie in bucati mici. Se pune la calit la foc mic ceapa si ardeiul. Când ceapa sticleste se adauga creierul oparit si bine scurs. Se evita pe cat posibil sa se amestece sau se amesteca foarte usor ca sa pastram creierul intreg. Cand creierul este facut se adauga ouale bine batute si mararul. Se aseszoneza cu sare si piper. Amestecam cu grija ca sa pastram creierul intreg. Se serveste cald cu o salata (eu prefer salata de castraveti).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise