Crema de Gorgonzola

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g de branza Gorgonzola (varietatea mai verde si relativ sfaramicioasa)
  • ½ cana de unt nesarat
  • Biscuiti sarati sau crackeri
  • Seminte de chimen
  • (serveste 6 persoane)

Mod de preparare

Inlaturati crusta de pe branza. Frecati branza cu untul pana amestecul devine moale si omogen. Modelati amestecul dupa fantezie (cuburi, piramide), apoi presarati cu chimen. Raciti bine inainte de consum.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise