Crema de zahar ars

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 400gr zahar
  • 6 oua

Mod de preparare

Faci un caramel din 6 linguri de zahar. Apoi separi ouale. Bati albusul spuma impreuna cu zaharul. Pe urma adaugi galbenusurile. Cand zaharul s-a caramelizat, intorci cratita asfel incat sa tapetezi fetele tavii. Adaugi laptele care a fost amestecat in prealabil cu albusejle spuma. Lasati la cuptor mediu 40-50 de min. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise