1.Se pun intr-o cratita 150g de zahar si se pun pe foc si se amesteca cu o lingura de lemn pana se caramelizeaza.
2.Apoi se inclina cratita in toate partile pentru a se unge bine cu zaharul caramelizat marginile.
3.Separat ouale se pun intr-un vas cu zaharul ramas si se amesteca cu mixerul sau cu telul pana se obtine un continut omogen.Se adauga treptat laptele,stafidele si coaja de lamaie amestecand continuu.
4.Amestecul se adauga peste zaharul cramelizat si se da la cuptorul bine incins timp de aproximativ 30 minute pana se rumeste.Focul se lasa la mic pentru a nu se arde la suprafata.
5.Dupa ce e gata se lasa la racit la frigider.Se serveste de preferat rece.
Eu mai servesc crema de zahar ars si cu inghetata.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise