CREMA PENTRU CREMES

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l. lapte
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 2 zahar vanilat
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

se pune la fiert laptele:se freaca 4 galbenusuri cu 6 linguri zahar, se adauga faina (cernuta) si laptele fiert: se pune pe foc si cand s-a ingrosat se adauga cele 4 albusuri batute spuma, mestecandu-se mereu : se mai lasa cateva minute pe foc si se adauga zaharul vanilat si untul. : se lasa la racit si se umplu foile de cremes

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise