Crema ptr foi de torta -crema cu alune

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pahare de alune sau nuci macinate
  • 1pahar de zahar
  • 1/2 pahar de apa
  • 1punga de frisca nebatuta
  • sau smintina ptr frisca

Mod de preparare

Intr-o cratita se pun alunele zahar si apa si se amesteca pe un foc mic pina zaharul sa dizolvat.Se lasa la racit.

Se bate smintina pina devine frisca se adauga compozitia de alune si se amesteca.Se ung foiile de torta cu crema si deasupra si se orneaza cu fructe confiate sau viermisori de ciocolata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise