Creme a la creme

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 1 pachet (80 gr.) puding de cacao instant, 6 oua, 6 linguri de zahar
  • Crema: 1 pachet (80 gr.) puding de vanilie instant, 3/4 cana lapte, 250 ml. frisca batuta
  • Glazura: 2 linguri zahar, 2 linguri apa fierbinte, 2 linguri brandy, 100 gr. cicolata amaruie, 100 gr. unt, putina frisca

Mod de preparare

Blat: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi pudingul de cacao. Se coace 30 min. in cuptorul incins la 180 grade.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise