Cremsnit cu biscuiti si banane

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr biscuiti simpli
  • 1 pachet crema cremsnit
  • 750 ml lapte rece
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 2 banane, feliate
  • gem
  • Pentru sirop
  • 150 ml apa
  • 2 plicuri zahar vanilat bourbon
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita esenta de rom

Mod de preparare

Se pun toate ingredienetle pentru sirop intr-o cratita mica si se aduc la puctul de fierbere apoi se pune siropul obtinut deoparte.

Se prepara crema cu laptele si zaharul vanilat comform instructiunilor de pe ambalaj.

Se aseaza un rand de biscuiti la baza unui vas tapetat cu folie.Se insiropeaza biscuitii apoi se ung cu cateva linguri de gem.Se pune deasupra ½ din crema preparata.Se aseaza feliile de banane si se acopera cu restul de crema.Se unge deasupra cu cateva linguri de gem si se mai aseaza un strat de biscuiti.Se insiropeaza biscuitii apoi se da totul la rece cateva ore.Biscuitii ramasi se sfaramiteaza.Inainte de servire, se rastoarna prajitura pe o farfurie si se presara cu biscuitii sfaramati.

http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise