CRENVURSTI IN ALUAT

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g crenvursti de pui sau cabanos
  • 150 g unt
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • sare
  • faina cat cuprinde ( atunci cand nu se mai prinde de mana aluatul este suficienta faiana)

Mod de preparare

Se prepara un aluat din unt, 1 ou, smantana, sare si faina. Dupa omogenizare aluatului i se da forma unei mingi si se introduce la frigider circa 3 ore.

Dupa 3 ore se intinde o foaie subtire se taie dreptunghiuri si se ruleaza crenvursti . De preferat un crenvurst se taie in 3.

Se tapeteaza o tava cu hartie si se aseaza rulourile. Se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise