Creveti cu sos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g creveti decorticati
  • 2 catei usturoi
  • 50g unt
  • 1 pahar vin alb
  • busuioc uscat
  • boia dulce
  • boia iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Crevetii i-am oparit putin pentru ca erau inghetati si nu am avut rabdare sa ii lasam la dezghetat, apoi i-am lasat la scurs.

Intre timp am pus untul intr-o tigaie incinsa si am calit usturoiul tocat marunt.

Am adaugat crevetii peste usturoi si i-am lasat cam 3 minute dupa care am condimentat cu sare, piper, busuioc uscat maruntit, boia dulce si iute.

Am stins cu vin si am lasat la fiert 5 minute.

I-am servit simpli cu paine, alaturi de un pahar de vin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise