Creveti cu usturoi la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr creveti fierti(sau cruzi,curatati si congelati)
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • ulei de masline picant

Mod de preparare

Eu i-am impartit pentru 2 portii.Se curata crevetii,si se impart in 2 recipiente micute pentru cuptor.Usturoiul se curata si se taie in feliute subtiri(cate 2 pentru fiecare portie).Se adauga peste creveti,impreuna cu uleiul de masline(cate 2 linguri pt fiecare)si 2,3 picaturi de ulei picant.Se dau la cuptorul incins la 220ºC,timp de 10-15min.Se servesc calzi,alaturi de o painica lipie.Se mai pot adauga si scoici curatate.Chiar daca pare un platou micut,este destul de consistent.Este absolut delicios!Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise