Crispy strips

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 piepti pui taiate fasii
  • 1 cana de faina
  • Jumatate praf de copt
  • Sare, piper
  • 2 oua mari
  • Jumatate cana lapte
  • O cana jumatate fulgi de porumb
  • 1 cana cascaval ras
  • Susan
  • Lapte, praf chilli, vegeta, piper
  • Marinat:
  • 400ml lapte
  • 1 lingurita praf chilli
  • 1 lingura piper
  • 1 lingura vegeta
  • Ornat:
  • 1 legatura ceapa verde
  • Un castravete lung

Mod de preparare

Fasiile de pui se tin peste noapte in marinata din lapte, praf chilli, vegeta si piper la frigider intr-o punga innodata.

Se dau prin amestecul de faina, praf copt, sare si piper, apoi prin amestecul de ou cu lapte si la sfarsit prin fulgii zdrobiti amestecati cu cascaval si susan. Se prajesc intr-o baie de ulei. Se scot pe servetele absorbante.

Se servesc cu ceapa verde taiate pe lungime cat un deget apoi pe vertical subtire in bastonase, la fel si cu castravetii.

Se serveste cu salsa (dublati cantitatile) si sos de smantana cu usturoi si branza albastra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise