crochete de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ou
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare

Mod de preparare

Se fierb cartofii curatiti de coaja si se fac un piure gros.Se pune intr-un vas, se aseaza din nou pe foc si se amesteca mereu cu o lingura de lemn.Se adauga uleiul si se da la o parte de pe foc.Se adauga oul intreg si galbenusurile, amestecandu-se bine compozitia.

Se la sa se racesaca.Cand s-a racit se fac crochete modelate cu mana in diferite forme, se pun intr-o tava unsa, se ung cu galbenus deasupra si se dau la cuptor sa se rumeneasca.Se servesc cu orice fel de sos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise