Crochete delicioase by alice

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carnea ce ne ramine de la pucero(vezi reteta :) ^^sau fierbem 1 copan intreg bine
  • bine^^
  • 1 litru supa ramasa de la pucero sau lapte
  • faina cit cuprinde
  • 1 cutie cu ton 120 gr
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2 oua mari
  • 300 gr de pesmet
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
  • 500 ml cu ulei de floarea soarelui pt prajit
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • si un prafulet de nucsoara.

Mod de preparare

Carnea se scoate de pe oase se taie maruntel.ceapa se prajeste o data cu usturoiul dat prin razuitoare in uleiul de masline.intr-o cratita antiaderenta,pina se caleste .adaugam supa, piperul ,patrunjelul, carnea ,tonul scurs de ulei ,nucsoara,pina incepe sa fiarba si .adaugam in ploaie faina pina nu se mai lipeste de cratita.scoatem pe o farfurie si lasam la racit.apoi facem crochetele le trecem prin ou si pesmet si le prajim in ulei incins pe de o parte si pe alta si scurgem pe un servet.acompaniem cu o salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise