Crochete delicioase by alice

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carnea ce ne ramine de la pucero(vezi reteta :) ^^sau fierbem 1 copan intreg bine
  • bine^^
  • 1 litru supa ramasa de la pucero sau lapte
  • faina cit cuprinde
  • 1 cutie cu ton 120 gr
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2 oua mari
  • 300 gr de pesmet
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
  • 500 ml cu ulei de floarea soarelui pt prajit
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • si un prafulet de nucsoara.

Mod de preparare

Carnea se scoate de pe oase se taie maruntel.ceapa se prajeste o data cu usturoiul dat prin razuitoare in uleiul de masline.intr-o cratita antiaderenta,pina se caleste .adaugam supa, piperul ,patrunjelul, carnea ,tonul scurs de ulei ,nucsoara,pina incepe sa fiarba si .adaugam in ploaie faina pina nu se mai lipeste de cratita.scoatem pe o farfurie si lasam la racit.apoi facem crochetele le trecem prin ou si pesmet si le prajim in ulei incins pe de o parte si pe alta si scurgem pe un servet.acompaniem cu o salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise