Cornulete cu salam

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 feli de salam
  • Brinza philadelphia
  • Parmezan sau cascaval ras
  • 400 g aluat foietaj

Mod de preparare

Ceva simplu si bun

Aluatul se taie ca si feliile de pita, pe fiecare aluat se intinde cu lingurita un strat de brinza philadelphia apoi putin parmezan si felii de salam taiate feliute, dupa care se ruleaza si devin cornulete, se da la cuptor la 180 de grade circa 20/25 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise