Crumble cu varza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg varza proaspata
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 ceapa de apa
  • 150 g sos de rosii si gogosari
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lgt piper cayenne (optional)
  • sare, piper negru
  • 1 lg bors acru
  • 2 lg ulei de floarea soarelui
  • Crusta
  • 210 g faina de grau
  • 1/2 lgt sare
  • 1/2 lgt cimbru uscat
  • 90 g ulei de palmier
  • 25 ml bere blonda

Mod de preparare

1. Spalam legumele, le uscam cu un servet de hartie.

2. Preincalzim cuptorul la 190°C.

3. Tocam ceapa si o punem la calit in uleiul incins. Punem apoi sosul de rosii, lasam 2 minute apoi adaugam varza taiata marunt, condimentele, invartim 2-3 minute si apoi adaugam borsul. Lasam pe foc potrivit inca 5 minute.

4. Preparam aluatul amestecand toate ingredientele, trebuie sa obtinem o consistenta faramicioasa.

5. Punem vaza intr-un vas (eu am avut de ceramica), punem aluatul faramitat deasupra si introducem in cuptor pentru 20 minute.

S-aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise