Crumpi in Pleu ( mancare banateana)

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi tăiate rondele ( 3-5 mm);
  • o ceapa tăiată fideluţe,
  • două felii de costiţă proaspata,
  • 300 gr varza acră, o felie dovleac,
  • 100 gr untură sau ulei,
  • 100 ml smântână lichidă

Mod de preparare

Se amesteca ceapa cu cartofii, sare, piper si ulei.

Se unge tava se pune varza, costiţa, dovleacul si cartofii.

Se pune deasupra smântâna si se da la cuptor la 150 grade timp de vreo ora ( pănă se rumeneşte )

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise