Crumpi in Pleu ( mancare banateana)

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi tăiate rondele ( 3-5 mm);
  • o ceapa tăiată fideluţe,
  • două felii de costiţă proaspata,
  • 300 gr varza acră, o felie dovleac,
  • 100 gr untură sau ulei,
  • 100 ml smântână lichidă

Mod de preparare

Se amesteca ceapa cu cartofii, sare, piper si ulei.

Se unge tava se pune varza, costiţa, dovleacul si cartofii.

Se pune deasupra smântâna si se da la cuptor la 150 grade timp de vreo ora ( pănă se rumeneşte )

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise