Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Ingrediente

  • 3 felii paine integrala
  • 400 gr crema de branza
  • 200 gr somon afumat
  • 50 gr smantana
  • 1 plic gelatina
  • cateva fire marar
  • piper alb
  • sare de mare

Mod de preparare

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali si asezati pe fund feliile de paine .

Crema de branza se mixeaza impreuna cu smantana.

Adaugam somonul afumat taiat cubulete mici si mararul tocat marunt. Asezonam cu sare de mare si piper alb.

Punem gelatina intr-un castronel , completam cu cateva linguri de apa si o lasam 1 minut sa se hidrateze. Punem castronelul pe baie de aburi pana ce gelatina se dizolva de tot, fara sa ramana granule.

Adaugam gelatina astfel preparata in compozitie si omogenizam .

Rasturnam compozitia in tava peste feliile de paine.

Nivelam cu ajutorul unei spatule si dam la frigider pentru cel putin o ora. Daca va grabiti puteti baga 10 minute la congelator.

Scoatem apoi din tava cu ajutorul foliei aperitivul.

Cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit taiem cubulete si decoram cu trandafirasi din somon afumat si crengute de marar.

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise