cuib de rosii cu ochiuri romanesti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 4 oua
  • 3-4 fire patrunjel
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Se spala rosiile , le tai cate un capacel, le scoti miezul si se lasa sa se scurga pe o farfurie pentru 5 minute. Se aseaza apoi intr-un vas termorezistent, se sparge in fiecare rosie cate un ou si se pune cate o bucatica de unt deasupra. Verdeata se spala, se taie marunt si se presara peste rosii si se baga la cuptor pentru 25 de minute. Cand sunt gata, se servesc rosiile cat sunt calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise