cuib de rosii cu ochiuri romanesti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 4 oua
  • 3-4 fire patrunjel
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Se spala rosiile , le tai cate un capacel, le scoti miezul si se lasa sa se scurga pe o farfurie pentru 5 minute. Se aseaza apoi intr-un vas termorezistent, se sparge in fiecare rosie cate un ou si se pune cate o bucatica de unt deasupra. Verdeata se spala, se taie marunt si se presara peste rosii si se baga la cuptor pentru 25 de minute. Cand sunt gata, se servesc rosiile cat sunt calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise