Cuiburi de cartofi umpluti cu piept de pui si branza brie

Se spala foarte bine cartofii, se inteapa pe o parte cu furculita, se presara un strop de sare.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 1 piept de pui
  • 200 gr branza brie
  • 4 linguri ulei
  • Boia dulce afumata
  • Sare, piper
  • Patrunjel
  • 50 ml smantana de gatit

Mod de preparare

Se spala foarte bine cartofii, se inteapa pe o parte cu furculita, se presara un strop de sare si se coc la cuptor la 180 grade C, timp de 35-40 de minute, in functie de cat de mari sunt cartofii.

Se taie cubulete mici pieptul de pui, se caleste in putin ulei si se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce afumata dupa gust.

Se scobesc cartofii pentru a face loc umpluturii, se presara sare si putin ulei si se mai dau la cuptor 10 min. Se pun in cuiburile create bucatele de branza brie si bucatele de piept de pui tras la tigaie.

Se coc cartofii umpluti inca 10 minute pana se topeste branza.

Se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt , iar la servire se pune putina smantana de gatit deasupra .

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise