Curcan cu rosii si usturoi verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pulpe de curcan
  • 1conserva de rosii taiate
  • 4linguri ulei
  • 1ceapa mica
  • 2legaturi de usturoi verde
  • 50ml vin alb
  • sare,piper,cimbru
  • putin zahar
  • paste pentru servit

Mod de preparare

Pulpele taiate in doua,se prajesc putin in ulei dupa care se scot pe o farfurie;in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt,se adauga putin zahar,vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga pulpele,1cana cu apa si se lasa la fiert acoperit 20-25min;dupa acest timp daca sunt fierte se adauga rosiile,usturoiul taiat marunt,sare,piper,putin cimbru iar dupa ce a scazut sosul se opreste focul si se serveste cu paste sau orice alta garnitura si salata de sezon.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise