Curcan cu rosii si usturoi verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pulpe de curcan
  • 1conserva de rosii taiate
  • 4linguri ulei
  • 1ceapa mica
  • 2legaturi de usturoi verde
  • 50ml vin alb
  • sare,piper,cimbru
  • putin zahar
  • paste pentru servit

Mod de preparare

Pulpele taiate in doua,se prajesc putin in ulei dupa care se scot pe o farfurie;in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt,se adauga putin zahar,vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga pulpele,1cana cu apa si se lasa la fiert acoperit 20-25min;dupa acest timp daca sunt fierte se adauga rosiile,usturoiul taiat marunt,sare,piper,putin cimbru iar dupa ce a scazut sosul se opreste focul si se serveste cu paste sau orice alta garnitura si salata de sezon.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise