Curcubeu peste cascada stancoasa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cupe de inghetata de ciocolata
  • 2 cupe de inghetata de vanilie
  • 1 bezea mare
  • 1/2 cutie bomboane in ciocolata
  • 3 linguri de sirop de artar

Mod de preparare

1. Folosind doua linguri, se imparte inghetata in globuri de marime potrivita. Se lasa bolul cu "stanci" de inghetata in congelator timp de 10 minute.

2. Se pun bomboanele intr-un alt bol si se zdrobesc. Se adauga bezeaua si se zdrobeste usor in bucati mici.

3. Se scoate inghetata din congelator si se imparte in doua boluri. Se asaza globurile de inghetata in piramide asemanatoare unui munte.

4. Se stropeste cu o lingura si jumatate de sirop de artar in chip de cascada si se presara bomboane si bezea zdrobita!

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise