Curcubeu peste cascada stancoasa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cupe de inghetata de ciocolata
  • 2 cupe de inghetata de vanilie
  • 1 bezea mare
  • 1/2 cutie bomboane in ciocolata
  • 3 linguri de sirop de artar

Mod de preparare

1. Folosind doua linguri, se imparte inghetata in globuri de marime potrivita. Se lasa bolul cu "stanci" de inghetata in congelator timp de 10 minute.

2. Se pun bomboanele intr-un alt bol si se zdrobesc. Se adauga bezeaua si se zdrobeste usor in bucati mici.

3. Se scoate inghetata din congelator si se imparte in doua boluri. Se asaza globurile de inghetata in piramide asemanatoare unui munte.

4. Se stropeste cu o lingura si jumatate de sirop de artar in chip de cascada si se presara bomboane si bezea zdrobita!

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise