Curry cu piept de curcan si legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 100 gr radacina de patrunjel, curatat si taiat rondele
  • 150 gr morcovi, curatati si taiati rondele
  • 2 lingurite praf curry
  • 500 gr rosii cherry
  • 450 ml pasta de tomate
  • 250 gr piept de curcan, fiert si taiat cubulete
  • 100 gr iaurt
  • sare si piper, dupa gust

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa.Se adauga patrunjelul si morcovul si se caleste 2-3 minute.Se adauga parful de curry si se caleste 1 minut.Se adauga apoi rosiile, pasta de tomate si pieptul de curcan, se acopera cratita si se lasa sa fiarba 40-45 minute, pana cand patrunjelul si morcovul s-a inmuiat.

Dupa ce patrunjelul si morcovul au fiert, se ia cratita de pe foc si se asezoneaza dupa gust.Se adauga iaurtul si se amesteca uosr apoi se serveste cu orez.

http://lauradfood2.blogspot.com/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise