Dalgona matcha latte

Albusul il bati spuma impreuna cu zaharul.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 albuș de ou
  • - 2 lgț zahăr brun/miere/îndulcitor
  • - 1 lg pudră de matcha
  • - 50 ml smântână pentru frișcă
  • - 250 ml lapte de migdale
  • - 3 cuburi de gheață

Mod de preparare

Albușul îl bați spumă împreună cu zahărul.

Adaugi pudra de matcha și omogenizezi bine.

Torni frișca și bați în continuare până când obții o cremă spumoasă și aerată.

Într-un pahar larg torni laptele de migdale, adaugi cuburile de gheață și spuma de matcha.

Decorezi cu praf magic de iubire, un pai colorat și puțină pudră de matcha.

Să aveți poftă!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise