Dalgona matcha latte

Albusul il bati spuma impreuna cu zaharul.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 albuș de ou
  • - 2 lgț zahăr brun/miere/îndulcitor
  • - 1 lg pudră de matcha
  • - 50 ml smântână pentru frișcă
  • - 250 ml lapte de migdale
  • - 3 cuburi de gheață

Mod de preparare

Albușul îl bați spumă împreună cu zahărul.

Adaugi pudra de matcha și omogenizezi bine.

Torni frișca și bați în continuare până când obții o cremă spumoasă și aerată.

Într-un pahar larg torni laptele de migdale, adaugi cuburile de gheață și spuma de matcha.

Decorezi cu praf magic de iubire, un pai colorat și puțină pudră de matcha.

Să aveți poftă!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise