Dalgona matcha latte

Albusul il bati spuma impreuna cu zaharul.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 albuș de ou
  • - 2 lgț zahăr brun/miere/îndulcitor
  • - 1 lg pudră de matcha
  • - 50 ml smântână pentru frișcă
  • - 250 ml lapte de migdale
  • - 3 cuburi de gheață

Mod de preparare

Albușul îl bați spumă împreună cu zahărul.

Adaugi pudra de matcha și omogenizezi bine.

Torni frișca și bați în continuare până când obții o cremă spumoasă și aerată.

Într-un pahar larg torni laptele de migdale, adaugi cuburile de gheață și spuma de matcha.

Decorezi cu praf magic de iubire, un pai colorat și puțină pudră de matcha.

Să aveți poftă!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise