Delicioasa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • - 1 tub de frisca
  • - 2 blaturi negre
  • - un ciorchine de strugure ( mai mare )
  • - 1-2 portocale
  • - 1 banana
  • - Un chil de mere
  • - 1-2 chii

Mod de preparare

Se desface portocala si se taie marunt . Bananale si chivi se taie feli , struguri se i-a fiecare bob de pe ciorchine , merele feli mici . Portocalele feli

Se i-a aluatul si se bune portocalele si jumate din feliile de banana . Se pune al doilea blat , se pune din nou frisca si prin prejur tot cu frisca . Apoi aranjati struguri si restul bananelor pe tort .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise