Bate ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana obtii o crema.
Adauga treptat sucul, uleiul si nuca macinata.
Intr-o farfurie, amesteca faina cu praful de copt, cacaua si scortisoara. Compozitia astfel obtinuta toarn-o peste crema de oua. Amesteca energic sau bate cu un mixer.
Toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Lasa la cuptor timp de 40-45 min.
Dupa ce s-a racit, tai-o in patrate.
Separat, topeste ciocolata la bain marie. Cu jumatate din cantitatea de ciocolata imbraca prajiturelele cu nuca.
Restul de ciocolata toarn-o uniform pe o bucata de hartie de copt. Dupa ce s-a racit, tai-o in patrate potrivit de mari.
Acum urmeaza partea cea mai frumoasa, ornatul. Pe fiecare prajitura imbracata in ciocolata pune cu spritul mici gramajoare de frisca. Deasupra aseaza patratelele de ciocolata.Serveste dupa ce a stat la rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise