Deliciu de banane cu gheata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 banane tocate marunt
  • 2 linguri mari de inghetrata de vanilie
  • 2 linguri mari de iaurt
  • miere dupa gust
  • lapte rece ca gheata
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Se pune inghetata de vanilie intr-un blender alaturi de banane, miere si iaurt. Se completeaza cu laptele rece si se mixeaza pana devine o compozitie creamoasa, neteda. Se pune in 4 pahare si se adauga cuburile de gheata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise