Se rupe ciocolata bucatele si se pune la topit impreuna cu esenta de rom, la baine-marie.
Se adauga untul si se amesteca pana cand se topeste.
Se opreste focul si se ia vasul de pe abur. Cu ajutorul mixerului se incorporeaza pe rand galbenusurile si piureul de castane.
Separat, se bat albusurile spuma si se incorporeaza in crema de ciocolata amestecand incet.
Se adauga frisca si se mixeaza pana cand obtii cremozitatea dorita.
Se pune crema in paharele decorate cu sos de ciocolata si se decoreaza cu frisca si ciocolata rasa.
Se scoate de la frigider cu 30 minute inainte de a fi servite, pentru a fi moale si cremoasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise