Deliciu de ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciocolata neagra de calitate f buna
  • 200 gr unt + 1 lingurita
  • 200 gr zahar
  • 4 oua
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul potrivit.Se topeste ciocolata si apoi se aduga untul si se amesteca, fara a mai fi pusa pe foc.Se adauga zaharul si apoi ouale batute.La sfarsit se adauga lingura cu faina.

Se unge tava cu unt si se toarna compozitia.Se coace la foc potrivit cca 20-25 min.

Se lasa sa se raceasca in tava si apoi se taie.Se poate servi cu inghetata .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise