Deliciu racoritor de iaurt si smeura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g zmeura
  • 150 g zahar tos
  • 500 g iaurt
  • 1 plic praf de frisca
  • 50 g zahar pudra
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 lg gelatina

Mod de preparare

Se spala zmeura, se amesteca cu zaharul tos si se lasa deoparte pt jumatate de ora. Intre timp, se bat iaurtul cu praful de frisca si zaharul pudra, iar la final se adauga esenta de vanilie, se obtine o crema acrisoara, care se tine la tel.

Se topeste gelatina in 30 ml de apa si se amesteca cu zmeura si siropul format. Se pun in 4 pahare, apoi se dau la frigider pt o ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise