Desert surpriza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •100 gr orez•1 pastaie de vanilie
  • taiata pe lungime•1 baton de scortisoara•4 lingurite gem de trandafiri•4 cubulete de ciocolata alba cu cappuccino•sirop de ciocolata
  • gem
  • miere
  • pudra de cacao
  • scortisoara etc.
  • pentru servire (otional)

Mod de preparare

1.Se pune apa la fiert intr-o cratita mica.De adauga orezul impreuna cu batonul de scortisoara si pastaia de vanilie si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.2.Se pune cate 1 lingurita gem de trandafiri la baza a 4 forme individuale.3.Se strecoara orezul si se imparte in formele pregatite astfel : se pune cate 1-2 linguri orez in fiecare forma si se intinde pe peretii si la baza acesteia.Se pune in centru un cubulet de ciocolata si se acopera cu 1-2 linguri orez, apasand usor.4.Se lasa sa stea 10-15 minute, apoi se rastoarna pe farfurie, se decoreaza dupa dorinta si se seerveste.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise