Dovleac delicios

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 500 grame dovleac de placinta
  • - 4-5 mere mari
  • - 2 banane
  • - 200 ml sana/iaurt
  • - 1 pumn nuci tocate
  • - zahar

Mod de preparare

Dovleacul se curata, se taie cuburi si se pune la cuptor. Merele se curata, se taie cuburi si se fierb ca pentru compot. Cand s-au inmuita si dovleacul si merele se scurg de apa si se pun intr-un vas astfel - un strat dovleac (se poate zdrobi), un strat mere, un strat dovleac, un strat mere. Intre straturi se presara nuci tocate/macinate. Intre straturi se pot presara si biscuiti zdrobiti.

Bananele se fac pasta cu ajutorul blenderului. Se amesteca bine cu sana/iaurt si se toarna peste compozitia din vas.

Se lasa sa se raceasca.

E un desert foarte gustos si sanatos!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise