DOVLECEI CU OREZ

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6dovlecei
  • 250gr.orez
  • 400gr.rosii
  • 2 cepe
  • 200gr.ulei
  • 1/2litri supa
  • 6 catei de usturoi
  • sare,piper
  • 1 legatura marar
  • 50gr.cascaval
  • cimbru,zahar

Mod de preparare

Dovleceii se curata si se taie felii groase in lungime.Se pune sare,apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei(nu prea mult).Separat se face un pilaf din orez,putin ulei,ceapa tocata,sare si supa.Cind este gata se pune intr-un vas gratinat,cu dovleceii peste pilaf si deasupra rosiile sotate in ulei cu sare,usturoi,cimbru,putin zahar.Se presara cascaval ras si se da la cuptor 15 minute.Se poate servi si rece,insa fara cascaval.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise