Dovlecei cu rosii si mozzarella

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel de marime medie
  • 2 rosii
  • 250 g mozzarella
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc

Mod de preparare

Taiem legumele si branza felii rotunde de grosimi identice. Le asezam intr-un vas termorezistent in straturi alternative.

Asezonam cu sare si piper si coacem la 200°C timp de 20 minute. Turnam ouale batute cu smantana si mai lasam pana se rumeneste.

Atat de simplu si atat de bun!

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise