Dovlecei cu ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2, 3 dovlecei,
  • Ton,
  • Sos de rosii sau 3, 4 rosii naturale
  • Branza topita sau cascaval,
  • Ulei de masline,
  • Sare, piper si boia de ardei.

Mod de preparare

Se taie dovlecelul in jumatati pe lungime.

Se scoate miezul dovlecelului cu o lingurita. Se pune la incins o tigaie cu ulei de masline, se adauga miezul de la dovlecel si se rumeneste. Cand incepe sa prinda culoare se adauga tonul, si la sfarsit sosul de rosii sau rosiile curate de piele si se lasa pana se ingroasa putin.

Se condimenteaza bine si se da deoparte.

Se pune totul in jumatatile de dovlecel, se pun felii de branza topita sau cascaval pe deasupra si se da la cuptor. Se lasa in cuptor pana cand se inmoaie dovlecelul si pana prinde culoare branza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise