Dovlecei la Cuptor

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 dovlecei
  • 100 gr de kaizer
  • 100 gr de pastrama
  • ½ ardei rosu
  • ½ ardei verde
  • 1 ou
  • 100 gr de branza sau parmezan
  • 50-100 gr de ciuperci
  • sare si piper dupa gust
  • unt,
  • ulei

Mod de preparare

Se spala dovleceii si se taie in doua pe lungime si scoate miezul cu o lingurita. Miezul se poate toca si adauga in umplutura sau nu cum doriti eu nu l-am pus. Se taie in cubulete kaizerul, pastrama, ardeii si ciupercile si se calesc intru-n pic de unt, se scot din tigaie, se lasa un pic pentru a se scurge de grasime, dupa care se amesteca cu oul batut(oul se pune pentru a lega compozitia).

Se trece la umplerea dovleceilor cu acest amestec. Ungem o tava de cuptor cu putin ulei si asezam dovlecei, se sareaza si pipereaza, radem branza sau parmesan si dam la cuptor 20 de minute. Incercam sa vedem daca dovleceii s-au facut, daca consideram ca sunt gata se pot scoate si servii alaturi de o salata asortata(de rosii,salata verde sau combinata).

Pofta Buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise