Dovlecei pane cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • faina
  • marar
  • sare
  • delikat
  • ulei
  • usturoi

Mod de preparare

Dovleceii trebuies curatati de coaja verde si taiati rondele foarte subtiri,(sa cumparati dovlecei micuti ca sa nu aiba seminte mari). Acum vom prepara compozitia ca pentru snitele: ouale se bat spuma se adauga sare, piper, delikat apoi faina in ploaie pana se omogenizeaza, nu trebuie sa fie tare.

Dovleceii se adauga in compozitie si se lasa putin sa fie bine patrunsi. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga dovleceii unul cate unul pana se rumenesc bine pe ambele parti. Se scurg bine de ulei si pun intr-un castron. Usturoiul se piseza bine si se pune putina apa peste el apoi se adauga peste dovleceii pane si se acopera sa se inmoaie. Sunt deliciosi.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise