Dovlecei pane orientali

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Dovlecei 3bucati medii.
  • Faina grau 0.200kg
  • Lapte sau apa minerala(de post)0,300 L
  • Oua 2 buc
  • Ulei 0.300 L
  • Ghimbir 0,100(proaspat),sau l lingurita praf
  • Usturoi 0,100 kg
  • sare,piper,
  • Coriandru boabe 2 lingurite,
  • Marar 1 legatura.

Mod de preparare

Preparare:

Din oua,lapte sau apa,faina,se face o coca groasa ca cea de clatite.In ea se adauga,ghimbirul ras sau ghimbirul praf,usturoiul curatat si zdrobit,boabele de coriandru,mararul tocat,sare si piper.Se da la rece.

Dovleceii se spala,se curata si li se scobeste mijlocul cu seminte, de la un capat la altul.Se taie felii sa rezulte niste inele.Acestea se sareaza si se lasa o ora,la rece.Se scot si se storc de zeama,se zvanta bine.Se dau prin faina,apoi prin coca si se

prajesc in uleiul fierbinte.Se scot pe hartie absorbanta.Sunt buni pr.a fi serviti imediat pentru ca mai tarziu se imoaie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise