Dovlecei pe pat de spaghete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 pachet spaghete
  • 2 rosii
  • 3 fire ceapa verde
  • usturoi
  • 150 g pastrama de porc
  • 100 gr faina
  • 3 oua
  • 1 dovlecel
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • scobitori

Mod de preparare

Mod de preparare:

Spaghetele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.Intre timp curatam dovlecelul de coaja, il taiem rondele, il saram si apoi il facem pane (il dam prin faina si ou batut apoi il prajim in ulei).

Pentru sos calim ceapa si usturoiu in putin ulei apoi adaugam pastrama taiata cubulete si rosiile curatate de coaja si taiate tot cubulete.Se fierb cateva minute apoi se condimenteaza cu sare si piper.

Asamblare:

Pe o farfurie punem 2 rondele de dovlecel apoi pe doua scobitori rasucim spaghete si iar punem 2 rondele de dovleac. Lateral punem sosul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise