dovlecei umpluti--la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • =3 dovlecei =250-300 gr carne tocata de porc=1 ceapa mica = 1 lingura cu bulion =6 pliculete de cascaval =piper =sare =50 ml ulei.

Mod de preparare

==dovleceii de spala se taie dea lungul si de scoate dinauntru cu o lingurita dovlecelul dupa care,se toaca maruntel si se prajeste cu ceapa mai intai rumenita putin,dupa care adaugam carnea tocata, sarea ,piperul si bulionul si lasam la foc mic 5 minute invartind din cand in cand.==umplem dovleceii cu acesta compozitie si punem tava la cuptor circa 30 minute la 180 de grade .cu 5 minute inainte de a se face dovleceii punem cascavalul deasupra si punem cuptorul la gratinat.pofta buna....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise