Drob de ficatei de pasare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 punguta de ficatei pui
  • o punguta pipote pui
  • verdeata(1 leg marar
  • 2 leg ceapa verde
  • 1 leg patrunjel
  • 1 leg usturoi verde)
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat

Mod de preparare

Se ferb ficateii separat apoi piopele, dupa ce s-au racit se toaca marunt cubulete, se taie ceapa verde, mararul, partunjelul si usturoiul. Se amesteca verdeata cu ficateii si pipotele intr-un castron cu cele 8 oua se adauga in compozitie putin ulei. Se pune compozitia intr-o forma sau tava mica se da la cuptor 30-45 min. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise