Drob de miel (special de Paste)

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • maruntaiele de la un miel
  • 2 cepe mari
  • 2 oua
  • 1 lingura verdeata tocata
  • 1 lingura cozi de ceapa verde tocate
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 felie piine alba
  • 1 prapur

Mod de preparare

Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, uleiul si miezul de la o felie de piine inmuiat in apa. Se adauga sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma si se amesteca totul bine. Intr-o cratita unsa cu ulei se asaza prapurul bine spalat in asa fel ca sa acopere fundul, laturile cratitei si sa se reverse peste ele. Se asaza tocatura, se acopera marginile prapurului si se coace la cuptor. Cind este gata, se rastoarna pe farfurie.

Se serveste cu salata verde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise