Drob de pui cu legume

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de ficat de pui,
  • 1kg de inimi si pipote de pui,
  • doua legaturi de marar,
  • o legatura de patrunjel,
  • o legatura de ceapa verde,
  • 2-3 morcovi,
  • o jumatate de telina,
  • 6 oua,
  • sare,
  • piper,
  • o jumatate de lingurita de praf de usturoi.

Mod de preparare

Maruntaiele se fierb 45 de minute, se lasa sa se raceasca apoi se taie marunt si se amesteca cu verdeata, legumele date pe razatoarea mica, ouale si condimentele. Se toarna compozitia intr-o forma de 26cm (unsa cu unt si tapetata cu faina) si se da la cuptor 40 de minute sau pana se intareste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise