Drob de pui cu leurda

Pentru inceput punem la fiert ficatul curatat, in apa fara sare.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 5 oua crude
  • 6 oua de prepeliță fierte
  • 2 legături ceapa verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 3 legături leurda
  • 1 legătura patrunjel verde
  • Sare, piper, Nucșoara

Mod de preparare

Pentru început punem la fiert ficatul curățat, in apa fără sare.

Tăiem verdețurile mărunt si le punem intr-un bol.

După ce s-a răcit ficatul, il tăiem cubulețe si il adăugăm peste verdețuri.

Adăugăm ouăle crude si condimente după gust, amestecam.

Turnam compozitia intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt.

Pe mijloc, pe lung asezam ouale fierte de prepelita si dam tava la cuptor pentru cca 45 de minute, pana se leaga drobul.

Il lasam la racit dupa care il putem servi.

Pofta Buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise