Drob din ficatei si piept de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 500 g ficat de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 4 oua fierte
  • 6 oua crude
  • sare si piper
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in fasii cam de 1 cm si se prejeste cateva min in putin ulei. Se sareaza si se pipareaza.

Ficateii de pui se spala si se scurg, apoi se prajesc si ei impreuna cu ceapa alba tocata marunt. se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Ceapa verde si usturoiul se taie marunt. Adaugam pieptul de pui, ficateii, 3 oua crude, sare si piper daca mai este nevoie.

Se amesteca toate impreuna, se pune amestecul in forma de copt unsa cu putin ulei.eu am folosit o forma de ceramica.

Asezam jumatate din amestec, cele 4 oua fierte si apoi restul de amestec, iar deasupra mai punem 3 oua batute.

Se da la cuptor pana cand se rumeneste deasupra. Se lasa in forma sa se raceasca

Se scoate din forma cand este rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise