Drob pascal

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc;
  • 500 g pipote de pui;
  • 1 morcov;
  • 1 castron de pilaf;
  • cateva frunze de ceapa verde;
  • marar si patrunjel;
  • 3 oua crude pentru a lega compozitia;
  • 3 linguri de ulei;
  • 30 g unt;
  • 100 g cascaval ras;
  • condimente: sare si piper;
  • 1 rosie decojita;
  • Portii: 10 (o cratita mare)

Mod de preparare

Se fierb ficatul de porc, pipotele de pui si morcovul taiate grosier in apa cu putina sare si se lasa la racit.

Se maruntesc ficatul si pipotele cu ajutorul robotului de bucatarie.

Intr-un vas mare se amesteca ficatul, pipotele si morcovul cu pilaful. Eu am folosit un castron generos de pilaf. Ramane sa apreciati in functie de cantitatile dumneavoastra.

Acum putem adauga frunzele de ceapa verde, mararul si patrunjelul tocate marunt si uleiul. Se bat bine ouale crude cu putina sare si piper si se toarna si ele peste compozitie, amestecand bine.

Asezam amestecul intr-o cratita rotunda, pe foaie de copt. Decoram cu fasii subtiri de unt si felii de la o rosie decojita.

La final, se presara cascavalul ras si se coace la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.

Pofta Buna si Paste Fericit!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise